Dunraven Primary School

ERMC architects in London were appointed to complete the architectural and landscaping design of this multi-storey refurbishment project for Dunraven Primary School. The existing structural concrete frame was retained and heavily modified to suit new ventilation access and service distribution challenges.  New thermal elements an re-cladding was added to suit modern compliance and deal with over heating considerations.

The original concept design arrangements were retained to keep true to the original artist’s aesthetics, but were value engineered to panel widths and installation speed. Economies of scale were ensured by repeating and mirroring designed elements over the multiple floors to ensure speed of construction information delivery whilst providing sufficient, in-depth design information.

Scroll to top